keskiviikko 31. elokuuta 2016

Kuvankäsittelyn ammattilaisten oppiin

Mitä tuumaisit, jos pääsisit kolmeksi päiväksi ammattivalokuvaajan ja kuvankäsittelijän oppiin - ilmaiseksi?

Morgan Burks on luonnonvaloa hyödyntävä, muotokuviin erikoistunut valokuvaaja Nevadan Las Vegasista. Valokuvauksen lisäksi Burks tekee editointityökaluja ja opetusmateriaalia valokuvaajille sekä järjestää erilaisia kursseja myös verkossa. Vaikka Burks on yrittäjä ja siten hänen tuotoksiaan saa pääasiassa käyttöönsä rahaa vastaan, maksullisten työkalujen ja oppaiden lisäksi hän tarjoaa myös ilmaisia juttuja, muun muassa presettejä Lightroomiin ja valmiita toimintoja (action) Photoshopiin.

21.9.2016 alkaa kolmen vuorokauden jakso nimeltä Photoshop & Lightroom Week, jonka aikana tapahtumaan mukaan ilmoittautuneet pääsevät ilmaiseksi katsomaan Burksin ja hänen yhteistyökumppaninsa, Heather Fordin, opetusvideoita Photoshopin ja Lightroomin käyttöön liittyen. Jos kiinnostuit tällaisesta mahdollisuudesta, käy pian ilmoittautumassa tästä linkistä!

P.S. Kalenterimuistutusta tapahtumasta kirjoittaessa on syytä ottaa huomioon, että 72 tuntia eli kolme vuorokautta kestävä tapahtuma lienee ajoitettu Las Vegasin eikä suinkaan Suomen ajan mukaan, joten tapahtuma sekä alkaa että loppuu keskellä päivää Suomen ajan mukaan: laskujeni mukaan Las Vegasissa vuorokausi vaihtuu klo 13 Suomen aikaa.

2 kommenttia:

  1. Hei mahtavaa, kuulostaa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Ja kannattaa liittyä myös Burksin kotisivujen kautta uutiskirjeen tilaajaksi, jos haluat jatkossa tällaisia mainoksia suoraan omaan sähköpostiisi :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...