maanantai 1. elokuuta 2016

Kesäilta

Elokuun ensimmäinen päivä. Kylläpä kesä on kulunut nopeasti!

Siitä on pian kolme viikkoa, kun tallilta kotiin pyöräillessäni ilta-kymmenen aikaan minun oli pakko pysähtyä useampaan otteeseen pellon reunaan ottamaan valokuvia. Silloin oli aivan upea auringonlasku ja kesäilta parhaimmillaan. Parin kuukauden päästä vastaavista lämpöisistä ja auringonkultaamista illoista ei ole kuin muisto jäljellä.

Kamerat esiin ja kesää tallentamaan talven varalle!5 kommenttia:

 1. Oi vitsit miten kauniita kuvia! Ootkos muuten käyny kuvaamassa Kolilla Pielisen auringonlaskuja - ne ob kyllä niin kauniita, että silmät putoo päästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Matzu, kommentistasi ja kehuista! Auringonlaskut ovat aivan ihania :)

   En ole Kolilla käynyt, ja muutenkin matkailu kotimaassa on jäänyt valitettavan vähälle (ja ulkomailla vielä vähemmälle). Tänään viimeksi totesin miehelle, että kunhan saadaan auto hankittua, ruvetaan harrastamaan kotimaan matkailua ja tutustumaan uusiin paikkoihin. Tällä hetkellä haaveenani olisi päästä valokuvaamaan Aulangon maisemia, kun olen niin vaikuttunut toisten Aulanko-otoksista. Myös moni muu paikka olisi tietysti hienoa nähdä ja kokea, ja Koli olisikin itse asiassa mainio "matkatärppi" Vaara-Suomesta. Kiitos vinkistä! ;)

   Poista
  2. Jos sinne Kolille joskus eksyt, kannattaa käydä ainakin Räsävaaran näköalatornilla, sieltä on kyllä hulppeat näkymät!

   Poista
  3. Ja jos sitten haluat osallistua kuvakisaan, joka on käynnissä Sylvian blogissa,käy linkkaamassa joku lempparikuvistasi siihen postaukseen :D Osoite siis on angelspullip.blogspot.fi ja sieltä sitten löydät sen :D

   Poista
  4. Laitetaan Räsävaaran näköalatornikin korvan taakse, kiitos vinkistä :D Ja kiitän myöskin kuvakilpailun vinkkaamisesta! Täytyy käydä tutustumassa, minkälaisesta kilpailusta tarkalleen on kyse :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...