sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Esteratsastusta Riders Innissä 1.5.2016

Terveisiä Hyvinkäältä!


Eilen korkattiin ulkokilpailukausi Tuomarinkylän esteratsastuskilpailujen merkeissä. Tälle päivälle puolestaan tarjoutui tilaisuus lähteä käymään Hyvinkäällä Riders Innin järjestämissä esteratsastuskilpailuissa, ja nyt on sitten ne kuuluisat valkoiset hiekatkin nähty - ainakin ulkokentällä. Hieno paikka ja huomattavasti kansainvälisempi meno kuin mihin olen ratsastuskilpailuissa entuudestaan tottunut. Lisäksi valokuvia ajatellen maisemat olivat ihanan avarat: kerrankin oli mahdollisuus saada ratsukkojen tausta rauhalliseksi ilman liutaa sähkötolppia ja valaisinpylväitä, autoja, taloja tai erinäisiä romuläjiä, vaikkei toki kokonaan ilman niitä selvitty. Ensivaikutelma Riders Innistä kilpailu- ja valokuvauspaikkana oli kuitenkin oikein hyvä, ja voisin hyvin kuvitella lähteväni sinne toistekin seuraamaan kilpailuja, jos vain kuljetuspuoli järjestyy.
Näissä maisemissa silmät ja mieli lepäsivät, minkä ansiosta tämä kukallinen sarjaeste nousi yhdeksi suosikkiesteekseni.Vesiesteen valokuvaaminen on harvinaista herkkua - viis siitä, että oikean veden tilalla oli vesimatto.
"Kiitos!"

2 kommenttia:

  1. Kuvaajan osuutta hienoon lopputulokseen lainkaan vähättelemättä, niin kyllä nuo Riders Innin puitteet ja maisemat on aivan huikeat! Pitäisköhän kesällä tehdä yksi Hyvinkään reissu.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Krista! Kuvaaja pääsi tällä kertaa erityisen helpolla: sää suosi, ratsukot olivat hienoja, maisemat kauniita ja paikka muutenkin hieno. Ainut, mikä sekä ilahdutti että tuotti harmaita hiuksia, oli tuo kuuluisa valkoinen hiekka, jonka kanssa sai olla kieli keskellä suuta, ettei se pala puhki. Hiekka oli muuten auringonpaisteessa niin kirkasta, että silmät kiittivät aurinkolaseista - vinkkinä tulevaa Hyvinkään reissua varten ;) Ehdottomasti kannattaa käydä tutustumassa Riders Inniin, jos tarjoutuu tilaisuus lähteä siellä suunnalla käymään esimerkiksi kilpailujen aikoihin. Myös tunnelma kilpailuissa ainakin nuorten hevosten luokkien aikana tänään oli minusta kokemisenarvoinen: pääsi tällainen pääasiassa 1-tason kilpailuja seurannut pulliainen seuraamaan vierestä, kuinka ammattilaiset ja kokeneet hoitavat hommat - mielenkiintoista ja opettavaista! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...