torstai 10. maaliskuuta 2016

Hevoset 2016 -messut Tampereella

Jilla kirjoitti vähän aikaa sitten blogissaan, kuinka hevosnaisella riittää näin kevätaikaan vientiä. Kieltämättä tuntuu, että kun yhdet messut ovat ohi, saa jo aloittaa seuraaviin messuihin valmistautumisen. Seuraavat messut, joihin me molemmat viittaamme, ovat tietenkin Hevoset 2016 -messut Tampereella. En ole henkilökohtaisesti käynyt Tampereen hevosmessuilla, mutta olen kuullut niistä paljon hyvää, ja totta kai messujen tituleeraaminen Suomen suurimmiksi hevosalan ammatti- ja harrastemessuiksi saa hevosihmisen kiinnostuksen heräämään. Niinpä nyt, kun minulla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus bloggaajana tehdä lähempää tuttavuutta Tampereen hevosmessuihin, täytyy tilaisuus käyttää hyväksi: Tulevista vuosista kun ei koskaan tiedä, mitä ne tuovat tullessaan ja mahdollistaako elämäntilanne myöhemmin reissaamisen Tampereelle asti vain hevosten perässä ("vain" siksi, että ensin työ ja sitten huvit ja hevoset kuuluvat omalla kohdallani tällä hetkellä enemmän jälkimmäiseen).

Tampereen hevosmessut järjestetään viikonloppuna 2. - 3.4.2016 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa eli samassa rakennuksessa, jossa viime joulukuussa vietettiin yksi päivä Playssonin Blogiexpon merkeissä. Messuilla on nähtävää ja koettavaa niin ratsu- kuin ravihevospuolella ja messutarjonta on suunniteltu koskettamaan niin ammattilaista kuin harrastajaa näiden perheitä, tuttavia ja muita mukana olevia unohtamatta, joten jokaiselle hevostaustasta riippumatta pitäisi löytyä jotakin: on näytöksiä areenalla, tietopläjäyksiä seminaarien muodossa sekä monipuoliset mahdollisuudet ostosten tekemiseen.

Tampereen Messut Oy, joka on Hevoset 2016 -messujen takana, on tarjonnut minulle arvottavaksi kolme messuranneketta hevosmessuille. Yksi ranneke vastaa kahden päivän - siis koko hevosmessujen - messulippua yhdelle henkilölle, ja yhden rannekkeen arvo on 20 €. Arvontaan voi osallistua jättämällä tähän postaukseen kommentin ja mieluiten sähköpostiosoitteensa yhteydenottoa varten, mutta sähköpostiosoitteen voi toimittaa toki minulle myös sähköpostitse, jos sitä ei millään halua julkisesti esille. Jätäthän silti vähintään nimimerkkisi kommenttiin, sillä kerään arvontakoneen arvottavaksi nimet/nimimerkit vain postausta kommentoineista ja kaivelen sähköpostista yhteystietoja sitten tarvittaessa vasta arvonnan jälkeen.

Tiukan aikataulun vuoksi arvontaan voi osallistua vain lauantaihin 12.3.2016 klo 18.00 asti, jonka jälkeen pyrin olemaan pikaisesti yhteydessä voittajiin, jotta saan ajoissa ilmoitettua voittajien tiedot messujärjestäjälle. Jos voittajiin ei kuitenkaan saada vuorokauden sisällä yhteyttä, arvotaan käsiin jääneille messurannekkeille tarvittaessa uudet saajat. Tarkkailettehan siis viikonloppuna sähköpostianne, ja onnea kaikille messuranneketta halajaville arvontaan!

Kuvalähde Hevoset 2016 -messujen materiaalipankki

26 kommenttia:

 1. Täytyy varmaan koettaa onneaan :)

  heikkila.krista@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti mukana, nuo messut ois tosi hieno kokemus! :)

  ellipolho@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Kolmena vuonna ollut jo ja tänä vuonna taas uudestaan, voitti lipun tai ei :D
  kiikkuuuu@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana olen :) olin joskus tuolla messuilla ja oli kivaa :)

  Kuoppalaalina123@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa .kiva olisi mennä noille messuille. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana :)
  joseliina94(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana ollaan. En ole ikinä käynyt Hevosmessuilla.
  nelliina(@)Yahoo.com

  VastaaPoista
 8. Mukana, koska minkääntapaisilla hevosmessuilla en ole koskaan käynyt!
  peta.98@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. mukana!
  teresa.mantyla@saiedu.net

  VastaaPoista
 10. Arvonnassa mukana !:)
  eiskuslifexoxo@gmail.com

  VastaaPoista
 11. messis:)
  jousmaki.rebekka@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Ensimmäinen vuosi messuilla tulossa, ranneke tulisi siishyvään osoitteeseen :)
  a_nk_ku@hotmail.fi

  VastaaPoista
 13. Arvonnassa mukana! :) heidi.talvilahti@live.com - Heidi

  VastaaPoista
 14. Hienoja kuvia:) markkola@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukana :) anette.isosomppi@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Mukana:) hiljamarkkola@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukana. silja.markkola@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Paljon kiitoksia teille kaikille arvontaan osallistumisesta! Ensimmäisellä arvontakierroksella arpaonni suosi Meri Mahlasta, anonyymiä (nelliina) ja Eija Saloa. Onnittelut voittajille, seuratkaahan sähköpostianne! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...