maanantai 22. helmikuuta 2016

KUVA&KAMERA -messut lähestyvät (+ GoExpo-lippuarvonta)

GoExpo 2015 oli minulle bloggaajana ikimuistoinen, kun pääsin ensimmäistä kertaa johonkin mukaan vain sen takia, että minulla oli oikeanlainen blogi. Viittaan siis blogipassin saamiseen. Viime vuoden aikana sain kokea vastaavia elämyksiä useammankin, mutta jälleen alkavat olla käsillä jännittävät ajat, sillä tämän vuoden GoExpo-messuihin on enää aikaa vajaat kaksi viikkoa.

Siinä, missä viime vuonna bloggaajapassi myönnettiin minulle erityisesti Helsinki Horse Fair -messuja silmällä pitäen, tänä vuonna bloggaajapassin myöntämisviestiä koristi maininta erityisesti KUVA&KAMERA -messuista, vaikka toki yhdellä ja samalla bloggaajapassilla voi osallistua mihin tahansa GoExpon messutapahtumaan. Toisaalta messuosioiden osuminen näin kuvaa itse asiassa melkoisen osuvasti myös blogin muutosta vuoden aikana, sillä hevoset edellä aloin aikoinaan kirjoittamaan blogia mutta valokuvaus on onnistunut kiilaamaan tärkeysjärjestyksessä nipinnapin hevosten edelle, vaikka edelleen yhdistän totta kai mielelläni nuo molemmat.

Viime vuoden tapaan suurin mielenkiintoni GoExpo-messuilla koskee nimenomaan KUVA&KAMERA ja Helsinki Horse Fair -messuja. Tosin viime vuodesta poiketen yritän tänä vuonna jakaa messuilla oppimiani asioita jo pian messujen jälkeen, ettei käy niin, että suuri osa muistiinpanoistani lojuu edelleen laatikonpohjalla odottamassa kirjoittamistaan blogipostauksen muotoon.

Helsinki Horse Fair -messujen kuvasatoa ja ajatuksia jaoin jo viime keväänä, mutta valokuvauspuoli on saanut odottaa. Olin viime vuonna valtavan innostunut KUVA&KAMERA -messujen infopläjäyksistä ja luennoista ja vietin ensimmäisen messupäiväni varsin tiiviisti valokuvausosastolla kirjoittaen kynä sauhuten muistiinpanoja aina Adoben tuotteista, maisemavalokuvauksesta ja salamalaitteista kuvapankkeihin. Näistä aiheista kirjoitan vielä omat postauksensa ennen seuraavaa GoExpo-messua, ja ehkä niiden avulla onnistun innostamaan myös muita valokuvausluennoista kiinnostuneita tekemään opintomatkan messuille.

Koska olin hyvissä ajoin bloggaajapassihakemukseni kanssa liikkeellä, sain passin kylkiäisenä arvottavaksi kaksi lippua GoExpoon. Liput arvotaan blogin lukijoiden tai somekanavien seuraajien kesken. Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin messuilla ja sillä pääsee kaikkiin samanaikaisiin tapahtumiin, esimerkiksi KUVA&KAMERA - ja Helsinki Horse Fair -messuille. Julkaisen huomenna arvontaohjeet, jahka olen päättänyt, millaisin säännöin varustetun arvonnan keksin tällä kertaa teidän päänne menoksi. Pysykäähän siis kuulolla!


Mikä ihmeen GoExpo? GoExpo on Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä ja kooltaan Suomen suurin urheilu- ja ulkoiluareena, joka koostuu seitsemästä eri messusta maaliskuun alun viikonvaihteessa 4. - 6.3.2016. Valokuvauksen ystäville on KUVA&KAMERA -messut, hevosihmisille Helsinki Horse Fair, polkupyöräilystä kiinnostuneille Fillari, juoksijoille Kunto ja fitneksestä kiinnostuneille Fitness Helsingin lava, ulkoilmaihmisille Outdoor, ja myös golfin ja pallopelien ystäviä on muistettu Golf-messujen ja Ball Sports -tapahtuman myötä. Voisi kai todeta, että GoExposta löytyy jokaiselle jotakin.

2 kommenttia:

  1. Miksi nää kaikki on aina Helsingissä? :D Ja vielä semmoiseen aikaan ettei kerkeä - jää taas tänä vuonnakin käymättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän suunnallanne järjestetään niin paljon kaikkea kivaa kuvattavaa tapahtumaa, että jotain täytyy jättää tasapuolisuuden vuoksi meille etelän kaupunkilaisillekin ;) Ei vaiskaan, valokuvausmessuista en tiedä, mutta seuraavat isot hevosmessuthan ovat sitten huhtikuussa Tampereella, jos niiden paikka ja aika sopisi ohjelmaasi paremmin. Tässä kovasti pohdiskelen, onko Tampere jo lähtökohtaisestikin liian kaukana Kehä III:sta, jotta sinne voisi raahata itsensä peräti toisen kerran puolen vuoden sisällä vai onko minun tyytyminen Helsingin hevosmessuihin... :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...