perjantai 11. joulukuuta 2015

Nähdään Blogiexpossa!

Huomenna 12.12.2015 koittaa monien kauan odottama hevosalan Blogiexpo-tapahtuma. Tapahtumapaikkana toimii Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen seminaaritilat (2. krs). Seminaaritiloihin kuljetaan Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulan kautta ja toiseen kerrokseen pääsee niin hissillä kuin rappusia pitkin. Omalla autolla tulevia ilahduttanee tieto maksuttomista parkkipaikoista, jotka löytyvät Messu- ja Urheilukeskuksen vierestä pääovien läheisyydestä, mutta myös joukkoliikenteen varassa olevat pääsevät paikalle (ks. saapuminen messuille).

Blogiexpossa ovat avoimet ovet klo 9.30 - 14.00, kaikki ovat tervetulleita ja sisäänpääsy on sekin maksuton. Niinsanottua ohjattua ohjelmaa lavalla järjestetään seuraavan aikataulun mukaisesti:

9:45 Avauspuheenvuoro, Tampereen Messut Oy / Hevoset2016 -messut, YLE:n Ystäväni Hevonen -blogista tuttu Ronja Salmi
9:50 Bloggaajien leikkimielinen tietokilpailu
10:10 ”Ratsastus ja sosiaalisen median paine”: Mira Niemisen haastateltavana ratsuttaja Jonathan Silfver ja esteratsastaja Karoliina Forsström

Tauko 20 min

10:45 Blogipaneeli: vetäjänä Anniina Paalanen (Ruuhkavuosiratsastaja), keskustelijoina Kaktu Kuparinen, Aada Lätti, Jilla Lappalainen ja Senni Vilander
11:00 ”Kouluratsastuksen arvostelu”: Dressage OnSite, blogiratsukot Senni Vilander, Sanna Suvanto ja Noora Peltola
11:15 ”Haluatko hevosalalle?”: hevostenhoitaja Riina-Maria ”Muru” Rissanen ja Hevosopiston TVT-ohjaaja Susanna Marttila Mira Niemisen haastattelussa

Tauko 20 min

11:50 Fortum HorsePower -konsepti, Anssi Paalanen
12:00 Ruokinta ja rehut, Cavallo Pro Shop
12:15 ”Luonnonmukaista luksusta”: Saija Pihkanen ja SOLHEDS -tuotesarja

Tauko 20 min

12:50 Just Dressagen, Cavallo Pro Shopin ja Equitar Marketingin tarjoama muotinäytös, juontajana Kaktu Kuparinen
13:10 ”Harrastuksena raviponiurheilu”: Katri Vesala ja Kia Nyholm
13:20 Parhaimpien blogien palkitseminen ja päätössanat

Varsinaisen ohjelman lisäksi paikalla on hevosalan ammattilaisia sekä esittelemässä että myymässä tuotteitaan. Myös viime viikonlopun istuntaklinikastakin tuttu ratsastussimulaattori on mukana expossa Sappeen Ratsutilan ständillä.

Jos nälkä pääsee yllättämään kesken expon tai kahvihammasta alkaa kolottaa, Ravintola Arlanda palvelee klo 10-14 tarjoamalla niin kevyttä lounasta kuin välipalaa kahvitaukoa kaipaaville.

Tilakartta paikkatietoineen sekä tarkemmat tiedot Blogiexpon tarjonnasta löytyvät täältä. Aiempia postauksia ja artikkeleita Blogiexpoon ja hevosvalokuvauksen työpisteeseen liittyen löytyy myös blogin sivupalkista Blogiexpo 2015 -otsikon alta.

Muistattehan tulla käymään myös hevosvalokuvauksen työpisteellä? Minä ja Annika vaihdamme ajatuksia ja kokemuksia kanssanne valokuvauksesta enemmän kuin mielellämme, ja pyrimme olemaan avuksi ja hyödyksi parhaamme mukaan mahdollisia valokuvaukseen liittyviä haasteita ja ongelmia ratkottaessa. Meidän tietojamme ja osaamistamme voi hyödyntää muun muassa seuraaviin aiheisiin liittyen:

  • Valokuvien jälkikäsittely ja muokkaus
  • Kuvamanipulointi
  • Kuvankäsittely ylipäätään
  • Valokuvausvälineet: esim. croppi vs. täyskenno, erilaiset objektiivit ja oheistarvikkeet
  • Valokuvausideoita ja -vinkkejä
  • Valokuvien hyödyntäminen myös muussa kuin sähköisessä muodossa
  • 4H-yrittäminen: Haluatko työllistää itsesi kesäksi 2016 tai vaikka koko ensi vuodeksi?

Valokuvaustyöpisteen tarkoituksena ei ole luennoida tai esittää asioita yhtenä ja ainoana totuutena, vaan tavoitteena on saada aikaan keskustelua, pohdintaa ja ratkaisujen miettimistä mahdollisiin haasteisiin yhdessä hevosvalokuvausharrastajien kesken. Myös tekijänoikeuksista keskustelemme mielellämme, tosin sillä varauksella, ettei kumpikaan meistä ole oikeustieteen ja lakiasioiden ammattilainen. Lisäksi meillä on kunnia saada hevosaiheista taidetta tekevä harrastajataiteilija Johanna Karelahti jossain kohtaa päivää vierailemaan hevosvalokuvauksen työpisteellä. Tervetuloa juttelemaan kaikesta vähänkään hevosvalokuvaukseen liittyvästä kanssamme!

Blogiexpossa vierailevilla bloggaajilla ja blogien lukijoilla on lisäksi mahdollisuus kaverikuvaukseen, joka tapahtuu Hevosvalokuvauksen työpisteen ja Playssonin ständin tuntumassa. Kaverikuvaus on ilmainen, ja kuvat lähetetään sähköpostitse joko jo Blogiexpon aikana tai mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen riippuen kuvattavien lukumäärästä.

Tervetuloa Suomen ensimmäiseen hevosalan Blogiexpoon, nähdään huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...