sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Lämminveriravurien matkassa

Vermossa olisi ollut tänään ilmaisravit. Lähtö raveihin valokuvaamaan olisi kutkuttanut, kun kolme kuukautta sitten siellä oli niin mukavaa ja ravureiden kuvaaminen oli hyvää vaihtelua ratsujen kuvaamiselle. Harmi vain, että ravien alkamisajankohtaa oli lykätty sen verran myöhälle iltapäivään (tai joku toinen voisi puhua jo alkuillasta), että pimeyden puolesta olisi varmaankin aika pian päässyt harjoittelemaan yökuvausta. Tähän yhdistettynä muutenkin harmaa ja sateinen sää sai minut jäämään kotiin. Sormet syyhysivät kuitenkin siinä määrin, että piti palata elokuun ravikuviin ja joitain ennen julkaisemattomia, onnistuneita otoksia piti sitten laittaa blogiinkin - ihan vain fiilistelyn merkeissä.


Lähdön esittelyNäin vaaleita raudikkoja näkee lämminveristen lähdöissä valitettavan harvoin, mutta niitäkin on. Viimeinen kaarre ennen maaliviivaa ja jännitys on lähes käsinkosketeltava
Raviurheilun seuraaminen on jäänyt harmittavan vähälle, mutta onneksi joidenkin ravureiden varusteista 
selviää, minkä nimisestä juoksijasta on kyse. Näissä kahdessa ylemmässä kuvassa komeilee lv-r. Oden Tilly. 
Kauniita ovat toki ruunikotkin. Kävin melkein vuoden ravitallilla ja samalla ihastuin ravureihin, 
mutta tallin lämminveriset näyttivät minusta niin samanlaisilta keskenään. Nyt, kun ottaa silmän 
käteen ja hevosia katsoo tarkemmin, on todettava, että onhan näillä ruunikoillakin selvästi eroa.

2 kommenttia:

  1. saako käyttää instagramissa ja tallin nettisivuilla kuvia Oden Tillystä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Aada, että kysyit! Kuvien vesileimattomia versioita saa ostaa käyttöönsä pientä maksua vastaan. Hinnasto löytyy täältä. Itse asiassa Oden Tillystä pitäisi löytyä enemmänkin kuvia, ja jos kuvien ostaminen mahdollisesti kiinnostaa, minulle voi laittaa sähköpostia (webmaster(a)suvililja.net), niin kaivelen niitä mielelläni näytille lisääkin :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...