torstai 3. syyskuuta 2015

Yrittäjän päivä 5.9.2015


Ylihuomenna, lauantaina 5.9.2015 vietetään Yrittäjän päivää Kampin Narinkkatorilla. 4H-liitto ja joukko 4H-yrittäjiä ovat mukana tapahtumassa esittelemässä 4H-yrityksiä, yrittämistä 4H:n alaisuudessa ja vastaamassa yleisön kysymyksiin. Myös minut ja 4H-yritykseni, Mediatuotanto Suvililjan, löytää lauantaina Kampista 4H-liiton teltalta, ja lisäksi minulla on kunnia pitää pieni valokuvanäyttely Yrittäjän päivän yhteydessä.

4H-yrittäjien lisäksi tapahtumaan osallistuu ns. oikeita yrittäjiä, jotka edustavat eri aloja laidasta laitaan ja esittelevät yleisölle toimintaansa. Lyhyitä esittelyjä katufestarityyppiseen Yrittäjän päivään osallistuvista yrittäjistä voi lukea tapahtuman Facebook-sivulta (linkki alla), josta selviää myös, mitä muuta Yrittäjän päivässä päästään näkemään ja kokemaan. Kaikki ovat tervetulleita tapahtumaan!


"Yrittäjyys on tapa toteuttaa unelmia."Käy lukemassa kutsu juuri sinulle ja ota selvää, keitä 4H-yrittäjiä minun lisäkseni on lauantaina mahdollista tavata:

2 kommenttia:

  1. Ei vitsit kuinka sattuikaan, saattaa olla että tullaan huomenna stadissa käymään! Täytyykin tulla pyörähtämään siinä sitten :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa, Janina! Minulle iski eilisiltana kuume ja tämän päivän olen yrittänyt parannella itseäni huomista varten, mutta jos olo ei tästä kovin paljoa ainakaan huonone, olen Finrexinin voimin huomenna paikalla ja yritän olla tartuttamatta teitä muita flunssaan :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...