keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Missä olet, kesä?

Tänä vuonna kesä meni ohi kuin huomaamatta. Viime talvea ei juuri talveksi voinut kutsua, sillä vettä satoi kuin syksyllä konsanaan ja lunta ei ollut juuri nimeksikään. Alkuvuodesta iloittiin aikaisesta, lämpimästä ja aurinkoisesta keväästä ja odotettiin kesää kuin kuuta nousevaa. Kesä osoittautui kuitenkin yhtä sateiseksi kuin viime talvi, eivätkä kesäkuukaudet juuri kesältä tuntuneetkaan, kunnes elokuussa koitti parin viikon lämmin ja kauniilla kesäsäällä varustettu jakso, jolloin päästiin nauttimaan siitä kaivatusta kesästä. Ei aikaakaan, kun syksy jälleen koitti ja märät kurakelit syyssateiden mukana. Minne menit, kesä?
2 kommenttia:

 1. Oli kyllä harvinaisen kesätön kesä tänä vuonna!
  Toisaalta ei ole niin kamalasti harmittanut kesän loppuminen, kun ei sitä koskaan ollutkaan..

  Itse tykkään kaikista vuodenajoista ja nyt olenkin aika innoissani tästä syksystä, kun huomasin luonnon saaneen ihanaa ruskaa ylleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen viikonlopun miettinyt, mahtoiko hyvin "vähäkesäisen" kesän jälkeen tulla vielä takakesä takatalven tapaan, sillä tänä viikonloppuna on kyllä sää ollut kaunis ja aurinkoinen, vaikkakin lämpöasteita ei ole tainnut olla kuin viitisentoista. Minuakaan ei varsinaisesti harmita syksyn tuleminen, mutta kaikki vähänkään kesää muistuttavat syyspäivät saavat kyllä ilahtumaan ja herättävät nauttimaan auringosta vielä, kun se on mahdollista.

   Täällä ei vielä ihanasta ruskasta voi puhua: jokunen puu on jo vetänyt oranssihtavan tai keltaisen takin ylleen, mutta siinä se. Toivotaan tännekin kaunista ruskaa, mutta myös lämmintä auringonpaistetta olisi tilauksessa - vaikka ihan ympäri vuoden sadepäivien vastapainoksi :)

   Kiitoksia kommentista, Marika! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...