lauantai 26. syyskuuta 2015

Blogiexpo 2015

Horse Fair -messut Helsingissä olivat yksi kevään kohokohdista ainakin allekirjoittaneelle, ja nyt olisi tarjolla loppuvuodelle kohokohtaa messutapahtuman muodossa:


Hevosalan blogiexpo 2015 on tiettävästi Suomen ensimmäinen messutapahtuma, jonka aiheena on hevosblogit. Toisin kuin kokemusteni mukaan isoilla messuilla yleensä, blogiexpoon on maksuton sisäänpääsy ja kaikki vähänkään hevosblogeista kiinnostuneet ovat tervetulleita. Ohjelma tarkentuu syksyn aikana, ja lisätietoa löytynee Playsson.netin blogiportaalin etusivulta sitä mukaa, kun uutta tiedotettavaa ilmenee. Pysytään siis kuulolla ja toivon mukaan nähdään joulukuussa!

P.S. Vaikka minulla on viha-rakkaus -suhde VR:ään riippuen täysin junaliikenteen toimivuudesta tai takkuilusta, voinen mainostaa samalla myös VR:n Veturi-asiakasohjelmaa. Liityin itse veturilaiseksi alkuviikosta, ja alkukankeuden jälkeen sain jopa Veturi-kortin mobiilisovelluksenkin toimimaan vähemmän älykkäällä kännykälläni. Jos siis tarvitset junalippua Tampereelle ja haluat saada sen mahdollisimman edullisesti, kannattaa tutustua veturilaisten tarjouksiin: ne lyövät laudalta myös opiskelija-alennukset, jos vain tarjouslistasta löytyy matka oikeiden paikkakuntien välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...