perjantai 7. elokuuta 2015

4H-yrittäjän viikko


Otan tämän viikon ajan osaa 4H-liiton Instagram-kampanjaan #YritäOpiTienaa, jossa yhden viikon ajan seurataan päivittäin 4H-yrittäjän arkea kuvien avulla kerrottuna. Sain jo alkuviikosta huomata, että riippuu täysin viikosta, miltä kuvarivi näyttää: viime viikolla 3/7 kuvista olisi varmaankin ollut kuvia suoraan kilpailupaikoilta, sillä kuvausreissuja oli viime viikolla normaalia enemmän, kolmena päivänä seitsemästä. Tällä viikolla puolestaan varsinaisia kuvauksia on normaali määrä eli 1-2 päivää viikossa, mutta kuvankäsittelyä (myös rästikuvajonon purkamista), sähköposteihin vastaamista, laskujen kirjoittamista, valokuvausvälineiden ja muiden varusteiden hoitoa ja huoltoa sekä markkinointia, toiminnan suunnittelemista ja uuden opettelemista on sitten senkin edestä.

Tätä viikkoa on vielä kolme päivää jäljellä ja siten kolme kuvaa julkaisematta Instagramissa. Tervetuloa seuraamaan, miltä 4H-yrittäjävalokuvaajan yksittäinen työviikko näyttää!

@suvililjanet

P.S. Sosiaalisesta mediasta puheen ollen: Olethan huomannut, että Playsson.netin tiimibloggaajia voi seurata nykyään myös Instagramin ja YouTuben kautta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...