sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Tiimibloggaajaksi Playsson.netin blogiportaaliin


Joku on ehkä jo huomannut, että Playsson.netin blogiportaali on saanut uuden tiimibloggaajan ja Suvililja.netin blogiin on ilmestynyt blogiportaalin logo. Voin ilokseni ilmoittaa, että uusien lukijoiden sekä teiltä saatujen kommenttien lisäksi minua on viime aikoina ilahduttanut kovasti pyyntö liittyä Playsson.netin bloggaajatiimiin. Jatkossa Suvililja.netin blogia voi siis seurata myös Playsson.netin blogiportaalin kautta (logoa klikkaamalla pääset portaalin sivuille).

Miten tiimibloggaus sitten vaikuttaa Suvililja.netin blogiin? Koska tiimibloggaus on minulle aivan uusi kokemus, muutoksia tullee hitaasti mutta varmasti sitä mukaa, kun sisäistän uudet kuviot. Blogin ajatus ja tarkoitus eivät tule tästä mihinkään muuttumaan, vaan hevosiin painottuva valokuvaus ja yrittämiseen tutustuminen ja innostaminen 4H-yrityksen kautta ovat jatkossakin suurimman mielenkiinnon kohteina. Lisäksi blogin ulkoasu tullee kokemaan muutoksia. Sen sijaan blogiportaalin sloganin "Come together" mukaisesti odotan innolla tulevia yhteistyömahdollisuuksia eri tahojen kanssa, ja erityisesti pidän portaalin ajatuksesta kannustaa hevosihmisiä positiiviseen kanssakäymiseen ja yhteistyöhön niin, että yhteistyö hyvässä hengessä siivittää meitä parempiin tuloksiin ja Lions-liitonkin sloganina toiminut lausahdus "Yhdessä enemmän" pätee myös hevosihmisiin. Yhteistyömahdollisuuksista minulla on itse asiassa ollut puhetta useammankin hevosenomistajan ja ratsastajan kanssa jo ennen liittymistä Playsson.netin blogiportaaliin, joten omalta osaltani hevosharrastuspiirien laajentuminen näkyy todennäköisesti ennen pitkää myös blogin puolella. Suurin muutos lienee kuitenkin se, että minäkin joudun - tosin vapaaehtoisesti - vetämään sen verran sanojani takaisin, että blogin yhteyteen tulee sittenkin vielä lyhyehkö esittely minusta blogin kirjoittajana ja valokuvaajana ja samassa yhteydessä kuvauskalustokin ansainnee oman esittelysivunsa. Taas nähtiin, että sanonta "Never say never" ei ole aivan tuulesta temmattu!

Playsson.netin blogiportaali on suurimpien hevosblogiportaalien uusin tulokas, joka on perustettu keväällä 2015. Portaalista löytyy mielenkiintoisia hevosblogeja sekä uutisia ja artikkeleita hevosiin ja ratsastukseen liittyen. Portaali on suunnattu lähinnä aikuisille hevosharrastajille, kilparatsastuksesta kiinnostuneille sekä hevosalalla työskenteleville ja alaa opiskeleville. Mediatuotannon lisäksi portaalin toimenkuvaan kuuluu erilaisten hevostapahtumien järjestäminen yhteistyökumppaneiden kanssa, ja valmentautuminen ja koulutus ovat tärkeässä osassa. Nykyään puhutaankin elinikäisestä oppimisesta, ja tämä sanapari sopii hyvin myös Playsson.netin portaalin ajatukseen ja on läheisessä yhteydessä myös valokuvaamiseen ja hevosteluun ylipäätään: uutta opittavaa löytyy varmasti koko loppuelämäksi, eikä esimerkiksi valokuvaaja tai ratsastaja tule koskaan valmiiksi. Odotan jo innolla, milloin myös minä pääsen sekä oppimaan uutta että kantamaan korteni kekoon jonkin hevostapahtuman onnistumiseksi!

4 kommenttia:

  1. Tämähän on hieno juttu, onnittelut! Mielestäni Playsson on tällä hetkellä ns. "kovin" portaali, odotan innolla mitä he saavat aikaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia onnitteluista, Anniina! Minäkin odotan innolla, mitä tuleman pitää. Aikaansaannoksista puheenollen, ainakin seuraava hevosiin liittyvä tapahtuma on jo selvillä: Keskiviikkona 29.7.2015 järjestetään Riihimäellä teorialuento, jossa aiheina ovat mm. ratsastajan hevospelko ja psyykkinen valmennus, ja lisäksi tutustutaan Fustraan. Jos tällainen tilaisuus kiinnostaa, lisätietoja saa Playsson.netin FB-sivulla olevasta kutsusta :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...