maanantai 27. heinäkuuta 2015

Oletko psyykkausta vailla?

Playsson.net -blogiportaali järjestää ylihuomenna, keskiviikkona 29.7.2015 klo 15 alkaen psyykkiseen valmentautumiseen keskittyvän luennon. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita, ja vielä ehtii ilmoittautua mukaan!

HUOM. "Huomiselle luennolle ei saatu ihan riittävästi osallistujia kasaan, joten yleisön pyynnöstä tilaisuus siirtyy elokuulle! Uusi ajankohta on pe 28.8. kello 15.00 alkaen! Paikkana edelleen Riihimäen ABC, myös ohjelma ja hinta pysyy samana. Päivitetty kutsu julkaistaan pian jaettavaksi! Luentoa odotellessa kannattaa muistaa su 16.8. oleva Miksun esteklinikka."
(Lisätty 28.7.2015.)


Olen kerran itsekin ollut ratsastuskouluratsastajille järjestetyllä henkisen valmentautumisen luennolla. Vaikka kohderyhmänä olivat nimenomaan ratsastajat, luennolta sai paljon hyviä vinkkejä ja oivalluksia myös hevosettomaan osaan arkea. Kannattaa siis rohkeasti kokeilla, jos vähänkään kiinnostaa!

2 kommenttia:

 1. jos käyt kuvaamassa jotain tapahtumaa, kuinka kauan yleensä kestää, että laitat kuvat sivuillesi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä! Riippuu täysin tapahtumasta ja sen ajankohdasta, kuinka kauan kuvien esille saamisessa kestää. Tilauskuvausten kuvat saan yleensä muutamassa päivässä asiakkaalle, mutta kilpailuiden kuvissa voi mennä muutama viikkokin, jos kuvia on tullut otettua oikein paljon (esim. koko viikonlopun kestävät kilpailut) ja kuvakyselyitä on myls tullut paljon. Lisäksi olen harmikseni huomannut, että näin kesän lähestyessä loppuaan ja työ- ja opiskelujuttujen viedessä koko ajan vain enemmän aikaa, tahtini kuvien käsittelemisessä on hidastunut entisestään. Tosin myös kuvauspäivien määrä vaikuttaa merkittävästi kuvien jälkikäsittelyyn: tällä viikolla olen ollut kuvaamassa peräti kolmena päivänä, jolloin vastaavasti aikaa jälkikäsittelyyn on jäänyt entistä vähemmän. Moni asia siis vaikuttaa kuvien esille saamiseen ja aikatauluihin.

   Jos kaipailet kuvia jostain tietystä kuvaamastani tapahtumasta (esim. joku kasvattaja kaipaili kuvia kesäkuun lopun koulukisoista nuorten luokasta, mutta niissä kuvissa menee vielä aikaa: lähes kaikki kuvia kyselleet ovat jo saaneet nähtäväkseen omansa, mutta kuvagalleriassa julkisesti näkyvillä vasta muutamia kuvia) ja jos et ole vielä laittanut sähköpostia, olethan yhteydessä! Sähköpostikyselyt ovat siitäkin käteviä, että voin sitä kautta huikata, kun olen saanut tietystä tapahtumasta kuvat kuvagalleriaan esille, niin ei tarvitse jatkuvasti käydä kurkkimassa, olisivatkohan kuvat nyt vihdoin esillä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...