perjantai 29. toukokuuta 2015

Back on Track: helpotusta valokuvaajan kolotuksiin?

Jännityksellä odottamani paketti Hevosvireltä saapui vihdoin eilen. Olin saanut päähäni tilata lähipiirin niska- ja hartiakivuista kärsivälle syntymäpäivälahjaksi merkillisen Back on Trackin niskapoolon: Niin kauan kuin muistan, olen saanut kuulla valituksia, milloin pää, niska tai hartiat ovat kipeät. Olen kuullut Back on Trackin tuotteista niin paljon hyvää, kuinka ne ovat todella täyttäneet lupauksensa. Niinpä tulin siihen tulokseen, että jos edes BOT ei selätä noita ainaisia niska-hartia -seudun kipuja, niin ei sitten mikään. Minua on itseänikin kutkuttanut jo jonkin aikaa kokeilla näitä tuotteita ja kiinnostukseni on vain lisääntynyt kevään aikana, kun työskentely tietokoneella on lisääntynyt entisestään ja sitä myöten kiputilat ranteissa, käsivarsissa, selässä ja hartioissa ovat tulleet minullekin valitettavan tutuiksi. Laitoin siis samaan syssyyn tilaukseen myös itselleni pari Back on Trackin tuotetta: poolopaidan ehkäisemään ylävartalon kolotuksia kokonaisvaltaisesti sekä käsineet täsmäiskuna lähinnä ranteiden ja sormien särkyä vastaan, kun etenkin valokuvia jälkikäsitellessä kädet ovat koetuksella. Käyttöohjeiden mukaisesti tuotteita pitäisi testata vähintään 10 päivää ja mieluiten 20 päivää, jotta niiden vaikutus olisi kunnolla havaittavissa. Mielenkiinnolla odotan, mitä tuleman pitää ja onko näistä apua valokuvaajan - tai gradua kirjoittavan - vaivoihin. Gradun onneksi sain jo pois päiväjärjestyksestä ja pääsen viikonloppuna hiukan juhlistamaan yliopisto-opinnoista selviytymistä kunnialla. Sen sijaan valokuvia on vielä valtavasti rästissä ja käsittelyä odottamassa melkein kahden viikon takaa, joten käsineet pääsivät perille kreivin aikaan. Palataan siis parin viikon päästä Back on Trackin pariin tuote-esittelyn merkeissä, kun ainakin nämä merkilliset käsineet on testattu ja todettu joko toimiviksi tai joksikin aivan muuksi.


Onko teillä kokemuksia Back on Trackin tuotteista?

4 kommenttia:

 1. Odotan innolla raporttia toimiiko nämä vai ei! :D On ollut pitkään harkinnassa, mutta en ole vielä uskaltautunut investoimaan näihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satuin tilaamaan toisesta paikasta vielä BOT:n rannetuen, kun oli pakko saada tilaus riittävän isoksi, jotta sitä ylipäätään toimitetaan. Täytyy myöntää, että parin päivän kokeilun perusteella en osaa sanoa käsineistä vielä mitään (tosin ovathan ne mukavan lämpimät sisälläkin tällaiselle vilukissalle eivätkä haittaa tietokoneen käyttämistä), mutta reilun tunnin kokeilun perusteella rannetuki ainakin vaikuttaa siltä, että se selvästi tekee jotain :) Ja mukava kuulla, että ainakin yksi raportista kiinnostunut löytyy minun lisäkseni :D Kiitos, Tuulia, kommentista!

   Poista
 2. Kuin kävi, auttoiko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä, auttoi ja ei auttanut :) Käyttöohjeiden mukaisia ajanjaksoja en ole onnistunut vielä testaamaan, vaan olen käyttänyt BOT-tuotteita tarpeen mukaan. Toisaalta siinä, missä en ole pystynyt aloittamaan tuotteiden käyttöä varovasti ja lisäämään vähitellen jatkaen käyttöä monta viikkoa putkeen, olen saattanut heti alkuunsa käyttää tuotteita vaikka koko päivän ilman haittavaikutuksia. Tarkoitus olisi tehdä vielä joskus kokonainen postaus näistä käyttökokemuksista, mutta lyhyesti ja ytimekkäästi BOT-hanskat (ei ratsastushanskat) ovat tuntuneet käytössä aivan tavallisilta, ohuilta hanskoilta, joista tuli tosin maksettua aika paljon enemmän kuin hanskoista yleensä olen valmis maksamaan. Sen sijaan poolopaitaan ja tämän postauksen jälkeen ostamaani rannetukeen olen ollut hyvin tyytyväinen ja niistä on todella ollut apua kolotusten vähentämisessä tai selättämisessä kokonaan. Viimeisin koepaikka rannetuelle oli viikko sitten neljän tunnin tentti, jossa kirjoituskäteni yleensä kipeytyy ja nyt se oli jo valmiiksi kipeä. Minulla oli rannetuki kirjoituskädessä koko tentin ajan ja käsi jäi kipeytymättä samalla tavalla kuin yleensä. Tosin selkä oli sen neljän tunnin könötyksen jälkeen niin kipeä, että seuraavaan tenttiin laitetaan sitten tämä BOT-poolopaita kaveriksi :) Poolopaitaa ja rannetukea voin siis suositella lämpimästi omien kokemusteni pohjalta, ja nuo hanskatkin ovat kyllä olleet minulla käytössä sekä ratsastushanskojen alla että "siviilissä" sormikkaiden alla lämmittämässä, mutta saman asian saisi halvemmallakin hoidettua ihan tavallisilla hanskoilla.

   Niskatuki on tosiaan ollut lähipiirissä käytössä, ja olen antanut itseni ymmärtää, että siitä olisi ollut hyötyä niskakipujen selättämisessä, mutta en mene vannomaan tätä täysin varmasti. Täytynee haastatella koehenkilöä vielä lisää :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...