tiistai 28. huhtikuuta 2015

Osallistu arvontaan! (15.5.2015)

Päätin järjestää arvonnan ensimmäistä kertaa Suvililja.netin historiassa. Valokuvausblogiin sopiva palkinto on ollut jo jonkin aikaa odottamassa vain sopivaa hetkeä päästä jakoon. Mikä olisikaan parempi syy järjestää jotakin uutta ja jännittävää kuin kevään valmistujaiset. Blogin kannalta taas merkittäviä, saavutettuja rajapyykkejä ovat yli kymmenen rekisteröitynyttä lukijaa sekä 5000 katselukerran ohittaminen. Myöskään 200 kommentin tai sadan postauksen rajaan ei ole enää kovin pitkä matka. Onhan tässä juhlistamisen ja kiittämisen aihetta kerrakseen!
Kuka saa osallistua?

Arvontaan osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla blogini rekisteröitynyt lukija, vaan kaikki valokuvauksesta tai valokuvista vähänkään kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.


Miten arpoja saa?

 • Kerro, mitä valokuva (ei valokuvaus) sinulle merkitsee. » 1 arpa
 • Olet liittynyt blogini lukijaksi. » 1 arpa
 • Mainosta tätä arvontaa blogissasi ja laita osoite mainoksen sisältävään postaukseesi arvontaan osallistumisesi yhteydessä. » 1 arpa

Yksi ihminen voi siis saada korkeintaan kolme arpaa tähän arvontaan. Miksi kolme? Lisätään jännitystä ja arpojan työtä, kun jaossa on enemmän kuin yksi arpa per henkilö.


Miten osallistutaan?

Jätä kommenttina tähän postaukseen seuraavat tiedot: 
 • Nimesi tai nimimerkkisi sekä toimiva sähköpostiosoitteesi
 • Keräämäsi 1-3 arpaa
 • Palkintotoiveesi
Arvonnassa huomioidaan kaikki viimeistään 14.5.2015 klo 23.59 jätetyt osallistumiset.


Palkinto?

Palkintopotti koostuu kahdesta valokuvakehyksestä vaaleansinisin, metallinhohtoisin reunoin koristeltuna sekä kahdesta valokuva-albumista, joiden kannessa komeilee kamera. Arvontaan osallistuessasi saat toivoa, minkälaisen palkinnon haluaisit siinä tapauksessa, että voitat arvonnan. Mahdollisuutena on valita joko yksi valokuva-albumi ja -kehys samaan pakettiin tai vain toista tuotetta, sillä molempia ei ole pakko ottaa, jos ei esimerkiksi sinisistä kehyksistä pidä tai albumille ei ole käyttöä. Valintavaihtoehdot palkinnoille ovat siis seuraavat:

 • 1 x valokuva-albumi ja 1 x valokuvakehys
 • 1(-2) x valokuvakehys
 • 1 x valokuva-albumi

Arvonnan voittaja selviää puhtaasti arpomalla. Elättelen kuitenkin toiveita, että pääsisin palkitsemaan toisenkin arvontaan osallistuvan valokuvan merkitystä avaavan kommentin perusteella. Niinpä kannustan erityisesti vastaamaan kysymykseen "Mitä valokuva (ei valokuvaus) sinulle merkitsee?", sillä mielelläni palkitsisin oivaltavan tai muuten pohdinnaltaan erityisen ansiokkaan vastauksen. Siinä, missä ensimmäinen voittaja ratkeaa täysin objektiivisesti, toisen ratkaisee subjektiiviset mieltymykseni. Tämä toinen palkinto jaetaan kuitenkin vain siinä tapauksessa, että edellä mainittua kriteeriä vastaava kommentti löytyy jätettyjen kommenttien joukosta. Toivottavasti sellainen löytyy, sillä parhaita vastauksia olisi hienoa kerätä myös yhteen jälkipohdintoja varten.


Arvonta suoritetaan 15.5.2015. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse mahdollisimman pian arvonnan jälkeen saadakseni yhteystiedot, joilla palkinto löytää tiensä oikeaan osoitteeseen. Voittajalla on viikko aikaa reagoida sähköpostiini: jos ei vastausta kuulu, uusi arvonta suoritetaan 23.5.2015.

Kiitos jo etukäteen kaikille arvontaan osallistuville ja onnea arvontaan!

12 kommenttia:

 1. Nimmarilla Vuokko pitäisi löytyä lukijoista, säpö vuokkopallonen@gmail.com :)
  Minulle valokuva merkitsee pysähtymistä, pientä ohikiitävää hetkeä tästä maailmasta. Kuvissa kiehtoo se, että niissä voi näyttää jotain tilannetta, mikä saattaa kestää vain sekunnin sadasosan verran: esimerkiksi liikkuvaa ratsukkoa kuvatessa haetaan niitä täydellisiä, pienen pieniä hetkiä, joissa on jotain taianomaista, kuten hypyn oikeassa vaiheessa tai oikein liikkuvassa hevosessa, joka tekee työtään tyytyväisenä. Näistä muuten ohimenevistä tilanteista jää muistoksi kaunis valokuva, jonka kautta voi palata kaikkiin niihin tunteisiin ja tunnelmiin, mitä ottohetkellä koettiin.

  2 arpaa, valokuvakehyksiä toivoisin :) kiva että tälläistä järkkäilet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, isot kiitokset sinulle, Vuokko! :) Ehdin jo pelätä, että eikö ketään tosiaan kiinnosta tällainen valokuvausaiheinen arvonta, mutta ehkä sinun kommentistasi voi päätellä, että mahdolliset kiinnostuneet eivät vain ole vielä löytäneet tietään tänne asti.

   Olitpa hyvin kuvaillut valokuvan merkitystä itsellesi, kiitos siitä ja onnea arvontaan! :)

   Poista
 2. Kiva idea! Valokuvat merkitsevät minulle rakkaita muistoja menneisyydestä. Kuulun niihin ihmisiin, jotka usein hautautuvat viinilasin äärelle katsomaan vanhoja valokuvia ja nauttimaan niiden tuomista tunteista - kuului niihin sitten iloa tai surua. Tästä voikin päätellä, että rakastan kuvia, joissa voidaan lähes käsin kosketella hetken tunnetta.

  Arpaonnen sattuessa vastaanotan mielelläni kehykset. kaskinenblogi@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Siiri, osallistumisesta! Kuulostaapa mukavalta tavalta katsoa vanhoja valokuvia (täytyy kokeilla joskus itsekin kahvikupposen ääressä) ja palata muistoissa ajassa taaksepäin. Olen itsekin miettinyt, kuinka hienoa on, että yksi kuva voi tuoda mieleen niin paljon muutakin kuin sen, mitä valokuvassa itse asiassa näkyy: Julkaisin jokin aika sitten blogissa kuvia kevään ensimmäisistä kukkasista, ja pelkästään yksi kuva krookuksesta palauttaa mieleen koko päivälenkin koiran kanssa, koiran ilmeet yrittäessäni ottaa kuvaa krookuksesta ja kaikki se sähellys krookusta varjostavan pensaan juurella, mikä edelsi kuvanottohetkeä. Kiitos, että jaoit ajatuksiasi valokuvan merkityksestä, ja onnea arvontaan! :)

   Poista
 3. Valokuvat on niiin ihania muistoja menneisyydestä! tykkään katella omia ja vieraiden kuvia! :) En oo mikään taitava kuvaamaan, mutta tykkään tallettaa muistoja kuvien muodossa...
  mukana arvalla. elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, Elina, osallistumisesta! Mukavaa, että jaoit valokuvan merkitystä: saatiin taas yksi näkökulma lisää, mitä kaikkea valokuva voikaan merkitä eri ihmisille. Myös minulle yksi valokuvan tehtävistä on juurikin tämä hetkien tallentaminen niin, että myöhemmin kuvia katsellessa muistot palaavat tehokkaasti mieleen. Kiitos vastauksestasi ja onnea arvontaan! :)

   Poista
 4. Valokuva merkitsee minulle sitä, että jää muisto jostain tärkeästä ja kauniista hetkestä tai asiasta kuvan muodossa. Yksi arpa. Jos onni suosii, tahtoisin sekä albumin että kehyksen. Tulisivat heti käyttöön.
  Matilde
  ps.saaskilahti@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta, Matilde! Selvästi linja valokuvista positiivisena juttuna jatkuu, ja oli mukava kuulla myös sinun ajatuksiasi, mitä valokuva sinulle merkitsee. Hienoa myös, että saatiin mukaan ensimmäinen valokuva-albumi + kehys -pakettia tavoitteleva :) Kiitos siis osallistumisesta ja onnea arvontaan!

   Poista
 5. Huu, tämäpä pistikin pohtimaan! Valokuva merkitsee ennen kaikkea muistoa, pientä ohimennyttä onnenhetkeä, johon voi kuvaa katsomalla palata. Itse otettu valokuva merkitsee muiston lisäksi parhaimmillaan myös onnistumista ja omaa kehitystä sekä toimii ikäänkuin pienenä kannustimena. Muiden ottamat valokuvat voivat elämyksen tai ajatustenherättäjän ominaisuuden lisäksi merkitä inspiraationlähdettä, jotain tavoiteltavaa. No hups, en osannut antaa mitään yksiselitteistä vastausta, valokuvasta on niin moneen! :D

  Kahdella arvalla lähden tavoittelemaan valokuva-albumia! Lukijalistasta minut pitäisi löytää nimellä Sandra ja maili on sandra.savinen[at]gmail.com (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta, Sandra! Sinulla oli oikein hyvä vastaus: samankaltaisia ajatuksia minullakin on herännyt ja tuntuu, että vähän päivästä ja tilanteesta riippuen eri asiat valokuvan merkityksessä korostuvat. Ei haittaa lainkaan, vaikkei vastauksesi ole yksiselitteinen, sillä sehän vain osoittaa, että valokuvasta on moneen - aivan kuten itse totesit :) Onnea arvontaan!

   Poista
 6. Valokuva merkitsee minulle pysyvää muistoa, joka on ihana kaivaa esiin albumista ja katsella, muistella taltioituja hetkiä. :) Kahdella arvalla mukana, toiveeni on kaksi valokuvakehystä, albumeita kun jo löytyy.
  Nimimerkkini on Hukkakukka.
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Kiitos, Hukkakukka, osallistumisesta! Albumien kaivaminen esiin, hetkien muisteleminen valokuvia katselemalla ja välillä muistoihin unohtuminen ovat tuttuja myös minulle. Kiitos mainiosta vastauksestasi ja onnea arvontaan! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...