keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kilpailukausi pian avattu (PHR 26.4.2015)

Loppuviikosta on odotettavissa jännittävät hetket, sillä edessä on tämän vuoden ensimmäiset kouluratsastuskilpailut minun osaltani. Jännitystä ja innostusta vain lisää se, että kilpailuihin osallistuu useampi viime vuosien kilpailuista tuttu ratsukko - tai ainakin hevonen on tuttu, ratsastajia harvemmin tunnistan samalla tavalla - ja on hauskaa päästä seuraamaan 1-2 vuotta sitten kameran eteen sattuneita ratsukoita. Mielenkiintoista on myös päästä kilpailujen jälkeen vertailemaan vanhoja ratsukoista otettuja kuvia tuoreempien kilpailusuoritusten taltiointeihin. Toisin kuin odotin, kilpailusuorituksia päästään tällä kertaa seuraamaan maneesista käsin, vaikka toivoin ulkokilpailukauden jo alkaneen siinä määrin, ettei maneesien puolelle tarvitsisi enää mennä kameran kanssa. Poni-Haan maneesi on minulle kyllä entuudestaan tuttu, mutta valokuvauksen näkökulmasta en ole sen valoisuutta tullut aiemmin miettineeksi, joten nähtäväksi jää, kuinka maneesikuvaus sujuu. Kunhan kentän pohja ei pölise liikaa, olen - tai ainakin yritän olla - tyytyväinen.


KWPN-r. Zerleone esitteli taitojaan Laaksolla kesällä 2013, jolloin myös allekirjoittanut oli ensimmäisiä kertoja valokuvaamassa ratsastuskilpailuissa. Sunnuntaina kaunis kimo nähdään jälleen Sophia Backlundin ratsastamana.


Iloinen ja sympaattinen wpb-t. Bongraaf's Marca II jäi positiivisesti mieleen Husössä heinäkuussa 2013. Miltä hyväntuuliselta vaikuttanut poniratsukko mahtaa näyttää näin pari vuotta myöhemmin?


Suomenhevostamma Jallaralla ihastutti kesäkuussa 2014 Laaksolla, ja tämä kuva tammasta onkin yksi suurimmista suosikeistani viime vuoden otoksistani.


Noora Peltola ja FWB-t. Cassiopeia KS sattuivat kameran eteen kouluratsastuskilpailuissa elokuussa 2014. Ratsukko on kehittynyt paljon sitten viime kesän, ja innolla odotan Kootussa Ravissa -blogin tähtien näkemistä jälleen tositoimissa kouluradalla.


Löytyykö blogin lukijoista tai tänne muuten vain eksyneistä hevosihmisiä, jotka tavalla tai toisella osallistuvat ensi sunnuntaina Poni-Haan 4-tason kouluratsastuskilpailuihin?

HUOM. Nyt on hyvä aika ilmaista kiinnostuksensa (suvililjanet@gmail.com) omasta suorituksesta otettuihin valokuviin ja varmistaa, että kuvia on varmasti tarjolla sunnuntain kilpailujen jälkeen.

3 kommenttia:

 1. Ei mulla muuta mutta etkö sä vois edes vähän järkevämmän logon itelles hommata, joku Polle-kopio kämäsesti piirrettynä, tosi ammattimainen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Onhan se tietysti ihan hauska saada kommenttia tuosta logosta näin myöhään kuin ei milloinkaan, vaikka enemmän tästä näkemyksestäsi olisi ollut apua silloin, kun logon suunnitteleminen oli postauksissakin aiheena ja näkemyksiä olisi eniten kaivattu. Vastauksena kysymykseesi: kyllä, logo menee heti vaihtoon, kun olen keksinyt, millainen olisi parempi logo. Nykyinen ainakin jäänee mieleen - ilmeisesti niin hyvässä kuin pahassa - ja varmasti erottuu myös muiden hevosia valokuvaavien logoista. Minusta taas hevosenpää- sekä ravi- ja laukkasiluetit logoissa on jo niin nähty, mutta hyvän logon pitäisi olla myös yksinkertainen. Mielelläni otan kuitenkin ideoita tai edes ideanpoikasia vastaan, jos jollakulla minua paremman mielikuvituksen omaavalla ihmisellä olisi ajatuksia jaettavana. Se minua jäi kuitenkin mietityttämään, mikä nykyisessä logossa on "kämäsesti piirrettyä", ja kuulisin tästä myös mielelläni tarkemmin :)

   Poista
  2. Lisättäköön se vielä tähän logoasiaan, että mitään väliaikaislogoja en kuitenkaan ota käyttöön, sillä itse olen varsin ihastunut nykyiseen logoon. Suurten vaatimusten takia varteenotettavia logoehdokkaita ei olekaan liiemmälti ollut. 4H-yrityskäytössä nykyinenkin varmasti täyttää tehtävänsä, vaikkei oikean yrityksen logoksi ehkä enää sopisikaan sarjakuvatyylinsä takia :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...