tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kaktun ja Futuran luona

Pääsin viikonloppuna tositoimiin ja kokeilemaan ensimmäistä kertaa käytännössä, kuinka uusi kuvauskalustoni oikein toimii hevosvalokuvauksessa. Hyvinhän se toimi, ja mies sai kuunnella taas loppupäivän hehkutusta kameran ja objektiivin erinomaisuudesta: jälki oli juuri sellaista kuin odotin, ja iloiseksi yllätykseksi telezoomi (70-200 mm) oli juuri sopiva käytössä olleelle kentälle. Se on kuitenkin todettava, että kauniiden kuvien aikaansaamisessa pelkkä hyvä kamera ei riittänyt, vaan tärkeä seikka olivat upeat mallit sekä kaunis maalaistyylinen maisema, jossa silmä ja mieli lepäsivät. Suuret kiitokset Kaktulle ja Futuralle koekaniineiksi ryhtymisestä!

Alkuverryttelyä sekä ratsukolle että kuvaajalle


Hyppääminen aloitettiin helpoilla verryttelyhypyillä ja esteisiin tutustumisellaVauhdikasta menoa: ei jäänyt epäselväksi, että hyppäämisestä pitivät niin hevonen kuin ratsastaja!

Futura sai paljon kehuja, ja kyllä sen ilmeestä näkikin, että se oli myös itse varsin tyytyväinen suoritukseensa.

Nyt se on todistettu: entisistä ravureistakin voi kuoriutua mainioita esteratsuja!


"Kylläpä tehtiin hyvin töitä", tuumaa itseensä tyytyväinen Futura.

Jos kuvat näyttävät teidänkin näytöillänne hiukan pikselöityneiltä (voi Blogger, minkä teit..), paremmalla laadulla varustetut kuvat voi käydä katsomassa myös kuvagallerian puolella!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia olet tänne valinnut ja hirmu kiva kuulla, että nautit meidän kuvaamisesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kaktu, kommentista! Ihanaa, että pidit puolestasi kuvista :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...