maanantai 2. maaliskuuta 2015

Bloggaajapassi? Minulleko?!


Sähköpostissani odotti tänään kovasti kaivattu mutta myös pelätty viesti, jonka otsikkona oli "Hyvä bloggaaja, tervetuloa Horse Fair -messuille 7.–8.3.2015!" Olin rohkaissut mieleni ja hakenut bloggaajapassia Horse Fair -messuille, mutta kun hakulomakkeessa kysyttiin blogini kävijämääriä, epäilin, mahtaako saavutuksillani vielä saada mitään bloggaajapasseja: Onhan tuollaisen passin myöntäminen jo pieni taloudellinen satsaus bloggaajaan, sillä passilla pääsee ilmaiseksi GoExpo-messuille kaikkina kolmena messupäivänä, ei vain kahtena Horse Fair -messupäivänä. Kun jännittyneenä luin tarkemmin saamaani sähköpostia, tajusin, ettei viestissä pahoiteltukaan, ettei valinta osunut tällä kertaa minuun, vaan minut toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi messuille. Voi sitä riemua! Sain kuin sainkin kovasti toivomani bloggaajapassin, ja innosta pomppien ja liikutuksesta kostuneita silmäkulmiani kuivaillen mielikuvitukseni lensi jo ensimmäisessä messupäivässä ja olin kovaa vauhtia suunnittelemassa tulevan viikonvaihteen ohjelmaani. Jipii, olen siis sittenkin varmasti menossa GoExpo-messuille ja suuret kiitokset tästä mahdollisuudesta horsefairlaisille! 

Näin ensijärkytyksestä (lue: valtavasta innostuksesta) selvittyäni näyttää siltä, että perjantaina 6.3 on ohjelmassa Kuva&Kamera -messuihin tutustuminen ja lauantaina 7.3 on sitten Horse Fair -messujen vuoro. Tosin voi olla, etten malta pitää nokkaani pois myöskään urheiluosastoilta, sillä temppupyöräilyä ja muuta vähän erikoisempaa olisi hauskaa päästä kuvaamaan, kun siihen on kerrankin mahdollisuus. Tarkempaa ohjelmaa koostan joka tapauksessa lähipäivinä, ja päiväkohtaisten ohjelmien perusteella on myös ennakoitavissa, mistä aiheista blogin puolella puhutaan GoExpo-messujen aikaan ja niiden jälkeen - ehkä vielä pitkäänkin.

Hyvät lukijat, nyt on aika toivoa, mistä GoExpo-messuilla haluaisitte lukea tai nähdä kuvia! En lupaa mitään, mutta mahdollisuuksien mukaan yritän toteuttaa toiveita. Kommenttien pohjalta ainakin Nikonin valikoimaan tutustuminen on alustavasti otettu osaksi perjantain ohjelmaani: En Nikonin kameroista ja varsinkaan objektiiveista juuri mitään ymmärrä, mutta nyt lienee hyvä tilaisuus tutustua niihin tarkemmin. Muita toiveita?

Tulinpa liikutuksissani myös ajatelleeksi, että tämä bloggaajapassi on oikeastaan ensimmäinen blogin kautta - tai sen ansiosta - saamani yhteistyöjuttu. Olenkin aivan valtavan innostunut tästä! Oletteko tehneet bloggaajina tai esimerkiksi ratsastajina yhteistyötä jonkin tahon kanssa? Millainen ensimmäinen yhteistyöjuttusi oli?

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niinpä, jee! Varoitan jo etukäteen, että joudut mahdollisesti kuuntelemaan messujuttuja ihan henkilökohtaisesti vielä pitkään toimeenpanoa odottavista kamerasuunnitelmista puhumattakaan ;D

   Poista
 2. Miten bloggaaja passia haetaan?:O Tai siis miten koko homma tapahtuu tai arggh... Ymmärsit varmaan kuitenkin mitä haen takaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsin kyllä, kiitos kommentista :) Bloggaajapassia haetaan (tai haettiin 2.3 asti) Horse Fair -messujen kotisivujen kautta täyttämällä hakulomake. Mikäli hakeminen onnistuu, lähipäivien aikana sähköpostiin tulee viesti, jossa ilmoitetaan bloggaajapassin saamisesta. Bloggaajapassin hakemuslomakkeen ja lisätiedot löydät Horse Fair:n sivuilta seuraavaa linkkiklikkailureittiä käyttäen: Etusivu -> Medialle -> Bloggaajat.

   Nyt, kun tutkin Horse Fair:n sivuja, bloggaajapassin hakuaika on tosiaan päättynyt pari päivää sitten. Kannattaa kuitenkin painaa tämä mahdollisuus mieleen jo ensi vuotta ajatellen, jos tällaista tarjotaan silloinkin. Lisäksi kannattanee tutkia Tampereen hevosmessujen (ensi kuussa?) messusivuja hyvissä ajoin sillä silmällä, että hyvässä lykyssä sinnekin pääsisi tällaisella passilla: en tiedä, pääseekö, mutta asian selvittäminen kannattanee :)

   Poista
 3. Itse olen myös tulossa bloggaajapassilla! :) Tosin sunnuntaina olen sinne menossa. Jos tulet silloin saatetaan nähdä ;)
  http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentin jättämisestä! Mielenkiinnolla odotankin, miltä tuntuu kulkea blogin nimi rinnassa ympäri messualuetta ja mahdollisesti törmätä muihin tällaisella "nimilapulla" varustettuihin messukävijöihin :) Valitettavasti sunnuntaina en pääse itse paikalle, ja sen takia täytyykin ottaa ilo irti sitten muina messupäivinä. Mielelläni kyllä lueskelen sitten sunnuntaina käyneiden kokemuksia messuilta, vaikka ainakin hevospuolen ohjelmisto onkin molempina päivinä pitkälti sama, mutta monista lopputulokseen vaikuttavista liikkuvista osista johtuen kokemukset voivat silti poiketa paljonkin käyntipäivästä riippuen. Ei siis muuta kuin postauskokemuksia sitten blogiin meidän muiden luettavaksi, Tiiti! :)

   Poista
  2. ^^ Ja vielä korjaus: ei siis postauskokemuksia vaan kokemuksia postauksen muodossa blogiin, kiitos :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...