sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

4H-yrityksen sivut avattu (+ avajaistarjous)

Olen odottanut innoissani jo pitkään, että saisin 4H-yritykseni Mediatuotanto Suvililjan kotisivut julkaisukuntoon. Nyt olen päässyt siihen pisteeseen ja sivut ovat kaiken kansan nähtävillä osoitteessa suvililja.net. Vanhan hailakan sinisen ulkoasun jälkeen Suvililja.netin uusi ulkoasu on melkoisen erilainen ainakin värimaailmaltaan, mutta ilmekin on vanhan harrastelijamaisen ulkonäön jälkeen virallisempi ja enemmän yritystyyliin sopiva. Mitä pidätte?


Luultavasti myös blogin ja kuvagallerian puolella tapahtuu ulkoasumuutoksia tässä kevään mittaan, jotta ilme olisi yhtenäisempi. Näitä muutoksia saadaan kuitenkin vielä odottaa, sillä allekirjoittaneelle sekä blogin että kuvagallerian ulkoasun muokkaaminen on vielä melko uutta ja vaatinee reilusti pidemmän yritys-erehdys -ketjun kuin kotisivujen ulkoasun muuttaminen halutunlaiseksi.


Tein pari viikkoa sitten postauksen 4H-yrityksen logosta ja pyysin lukijoilta kommentteja logoluonnoksistani. Logon kanssa kävi lopulta niin, että päädyin pitämään sarjakuvamaisen hevosenpään, johon olin niin kovasti ehtinyt jo kiintyä: mikään muu logo ei tuntunut enää omalta. Saahan sen logonkin vaihdettua, jos myöhemmin tulen isihen tulokseen, ettei tämä nykyinen vain toimi. Kaikista lukijoiden kommenteista huolimatta päädyin lisäksi valitsemaan sen logoluonnoksista, joka ei ainoana saanut yhtään puolesta-ääntä. Sen sijaan hyödynsin saatuja kommentteja logon viimeistelyssä, ja kommenteista oli monessa kohtaa paljonkin iloa minulle: ilman kommentteja en olisi esimerkiksi saanut tietää, että muiden näytöillä hevonen oli ruskea, vaikka sen olisi pitänyt olla tummanharmaa. Toivottavasti tämä seikka on nyt saatu korjattua ja logon värit näkyvät oikein. Kiitos siis lukijoille vielä kerran kommenteista, vaikka näkyvimmässä asiassa päädyin pitämään oman pääni!

Edellisessä postauksessa painiskelin kustannusarvioiden tekemisen sekä hinnaston ja käyttöoikeuksien muotoilemisen kanssa. Pähkäilyt ja vertailut tuottivat tulosta ja hinnat saatiin kohdalleen - ainakien kuvapalveluiden osalta. Kotisivujen hinnastosta en ole aivan varma, olenko hinnoitellut palvelut kovinkin alakanttiin, mutta niitäkin voidaan tarkistaa ja korjata tarpeen mukaan sitten, kun hintatasoa on päästy ensin käytännössä testaamaan. Oli miten oli, asiakkaat saavat kuitenkin palvelun siihen hintaan, joka on hinnastossa ilmoitettu palvelusta sovittaessa.

Avajaistarjous
Ensimmäiselle eläinkuvausten tilaajalle
 kuvauspalvelu puoleen hintaan!
(Huom. Ei koske toimituskuluja.)

Kun yrityksen osalta työt on saatu siihen pisteeseen, että enää vain asiakkaat puuttuvat, on aika keskittyä markkinointiin. Päätin "avajaisten" kunniaksi tarjota ensimmäiselle asiakkaalle eläintilauskuvauksen puoleen hintaan: Minulla kun on kokemusta vain tuttujen eläinten ja niiden omistajien kuvaamisesta tilauskuvausten kaltaisissa olosuhteissa, joten mielelläni harjoittelisin tilauskuvauksia myös vieraiden eläinten ja ihmisten kanssa ennen täyden hinnan veloittamista tästä työstä.


Miltä sivut vaikuttavat? Toimivatko ne hyvin tietokoneillanne ja näkyykö logo oikein näytöillänne? Kaikki palaute on erittäin tervetullutta, ja myös kuvaustilaukset ja kyselyt yrityksen palveluista otetaan ilolla vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...