torstai 6. marraskuuta 2014

Jipii, lunta!

Tai ei se varsinaisesti lunta ollut vaan räntää, vaikka valkoista olikin. Ensimmäinen kerta elämässäni, kun edes yritän kuvata melko sankassa lumisateessa, mutta nyt sekin on koettu. Lopputuloksena oli hyvin märkä kuvaaja, ja kamerakin sai osansa märistä ja painavista lumihiutaleista, jotka sulivat nopeasti ja kastelivat kaiken. Ikävähkön kuvausilman - ja ne muutamat täysin epäonnistuneet otokset, joissa lumisade oli häirinnyt tarkennusta pahemman kerran - kuitenkin korvasivat kauniit ja tunnelmalliset kuvat. Siinä, missä kuvausjäljessä olisi ollut toivomisen varaa, sai jälleen kuvankäsittelyohjelma korjata.

Hyvää ruotsalaisuuden päivää!


Suomen lippu liehui siististi sumpussa sen ajan, jonka hytisin parvekkeenoven välissä kameran kanssa. Juuri, kun olin laittanut kameran pois, lippu suoristui tuulessa, joten tuli kova kiire kaivaa vehje esiin ja napsaista kuva lipusta sälekaihtimien läpi - mielestäni yllättävän hyvällä lopputuloksella.


Koira oli innoissaan lumesta ja rännän liukastamasta puisesta terassinlattiasta. Ne, jotka eivät usko joulupukkiin tai lentäviin lehmiin, voivat uskoa ympäriinsä sinkoileviin ja lentäviin koiriin.


Tämän kuvan kanssa innostuin leikkimään kuvankäsittelyohjelmalla enemmän kuin olisi ehkä ollut tarpeen. Eikö ole kuitenkin ihan taiteellinen lopputulos? Jos siis räntäsateen laikuttamasta maisemasta voi saada taiteellisen...
Kuvapläjäyksen viimeisenä kuvana saa kunnian olla ensimmäinen pisarakuvani

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...