sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Hevostelun uudet tuulet

Muutaman kuukauden epäsäännöllinen hevostelu, jota paikkailin valokuvaamalla, koki jälleen sysäyksen parempaan: Kesä kului lähinnä lähialueen ratsastuskilpailuja kiertäen ja totta kai jo perinteeksi muodostuneessa Vermon poninäyttelyssä käyden. Koulujen jälleen alettua minun oli tarkoitus jatkaa vanhassa ratsastuskoulussani käymistä, mutta yllättäen tuli tarve vaihtaa ratsastuspaikkaa, eikä kokeiluista huolimatta sitä uutta kotia numero kaksi ja mieleistä tapaa jatkaa harrastusta niin vain löytynytkään. Monien mutkien kautta minulla on kuitenkin nyt ihka oma vuokrahevonen - oma ja oma, mutta yhtä kaikki niin oma kuin vuokrahevonen ylipäätään voi olla - ja hevostelun suhteen elämä näyttää valoisalta. Kun minulla on jälleen oikea hevonen, jonka kanssa pääsen puuhailemaan viikottain, kameraparkani on saanut lojua aiempaa enemmän yksinään pölyttymässä.

Viime kuukausina olen innostunut lukemaan hevosblogeja, vaikken aiemmin ole juuri blogeista perustanut, Muutaman blogin kohdalla voisi puhua suoranaisesta blogin seuraamisesta, sillä luen blogien päähenkilöiden vaiheita aktiivisesti suurella mielenkiinnolla ja myötäeläen. Hevosblogeista puheenollen, aivan äskettäin julkistettu hevosblogiportaali nimeltä Blogitalli herätti mielenkiintoni heti julkistamisensa jälkeen. Hippola on ollut minulle nimenä tuttu, mutten ole oikein ymmärtänyt sen ideaa. Blotalliin perehtymisen jälkeen myös Hippolan tarkoitus on kuitenkin auennut minulle. Minusta erityisen hienoa tässä uudessa Blogitallissa on viikon blogihaaste, joka innoittaa pohtimaan ja kirjoittamaan aiheista, joita ei ehkä muuten tulisi miettineeksi - ainakaan näin julkisesti. Valitettavasti minulta menivät ensimmäiset blogihaasteet sivusuun, mutta ehkä ehdin palaamaan niihin vielä myöhemmin: ainakin aiheet herättivät minussa paljon ajatuksia, ja niihin olisi hauska tarttua jossakin vaiheessa. Blogihaasteet eivät vain anna ideoita blogipostauksiin vaan niihin liittyy myös se kiva lisä, että viikkohaasteisiin vastaamalla on mahdollista päästä ikään kuin Blogitallin epäviralliseksi bloggaajaksi ja mahdollisesti saada tätä kautta lisää lukijoitakin. Itse asiassa olen ehtinyt jo löytää myös itse lisää kiinnostavia blogeja juuri Blogitallin kautta, joten portaali palvelee selvästi sekä bloggaajia että blogien lukijoita. Ei siis lainkaan hassumpi portaali!

Tolkinkylän Ratsastuskoulun tuntiponi Tomppa, jolla on pilkettä silmäkulmassa vaikka muille
jaettavaksi ja kaikista konnankoukuista huolimatta ihastuttava persoona <3

P.S. Olen hyvin tyytyväinen itseeni, sillä sain yhden valokuvausprojektin tänään päätökseen: Tolkinkylän Ratsastuskoulun hevosista ja poneista ottamani kuvat - tai oikeastaan niiden parhaimmisto - on täten nähtävillä kuvagalleriassani. Olen kiitollinen niistä kuudesta vuodesta, joina sain viettää monet lauantaiaamut tallilla hevostellen, ja muistelen Tolkinkylää lämmöllä. Talli hevosineen oli minulle kuin henki ja elämä nuo vuodet, ja korvaajaa on ollut vaikea löytää. Onneksi rohkaistuin ottamaan viimeisinä vuosina kameran mukaan tallireissuille, niin että sain osan muistoista tallennettua kameran muistikortille. Lämpimät terveiset Tolkinkylään kuvallisten muistojen kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...