tiistai 28. lokakuuta 2014

Luku- ja lahjavinkkejä #kirjasta


Näin syksyn aikaan, kun ulkona on kylmää, harmaata ja sateista ja pimeyskin laskeutuu jo varhain, on mukavaa vetäytyä kirjan kanssa sohvannurkkaan ja uppoutua lukemaan. Eilen postissa tulleessa Uudet Kirjat -kerholehdessä esiteltiin ilmeisesti etenkin lukutoukille ja lukutoukkien ystäville suunnattu uusi verkkosivusto, joka auttaa uuden ja mielenkiintoisen luettavan löytämisessä. Palvelun nimi on #kirja. Tämä uudenlainen kirjapalvelu lienee kätevä ja hyödyllinen myös lahjaideoita kehitellessä, ja lahjaideat tulevat varmasti tarpeeseen näin isänpäivän lähestyessä ja joulunkin kolkutellessa ovella jo vajaan kahden kuukauden päästä.

Oletko jo tutustunut #kirjaan? Miltä palvelu sinusta vaikuttaa?


Sateesta puheen ollen valokuvaaminen ulkona on saanut jäädä, sillä viime viikolla oli liian kylmä paikallaan värjöttelemiseen ja tällä viikolla sataa ripsuttaa siinä määrin, ettei pokkarikameraa kummempaa raaski kastella. Niinpä taskukokoinen Ixukseni (Canon Ixus 115 HS) pääsi tänään tositoimiin, kun vakituinen valokuvamallini malttoi kerrankin olla edes hetken paikoillaan ja suunnata sen turpavärkkinsä edes hitusen jonnekin kameran suuntaan. Sanottakoon, että olen oikein tyytyväinen lopputulokseen ja sekä kamera että malli hoitivat oman osansa hienosti!

P.S. Myönnettäköön, että oikeanlainen lenkkiseura saa mukavuudenhaluisemmankin nousemaan lämpimästä sohvannurkasta ja suuntaamaan lenkkipolulle. Suuret kiitokset siis vakituiselle ulkoiluttajalleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...